Ирина Агибалова. Фотографије пре и после операције, губитак тежине

Ирина Агибалова - бивши популарни учесник шока "Дом-2"... На пројекту није тражила љубав, већ је тамо помогла двема ћеркама. Изглед жене пре и после учешћа у емисији се много променио. Подвргла се неколико пластичних операција и почела је да изгледа знатно млађе.

кратка биографија

Ирина Агибалова је бивша учесница рејтинг емисије на ТНТ-у, која данас наставља да зарађује на својим друштвеним мрежама... Славна жена постала је ближа 50-ој години.

Ирина Агибалова. Фотографије пре и после операције, губитак тежине

Ирина је рођена у малом селу у Казахстану у јесен 1965. Мајка Агибалове имала је немачке корене и никада није тежила популарности. Отац ријалити звезде је Рус и био је шеф УМС-а. За разлику од својих родитеља, Ирина је увек сањала о слави. Истина, она уопште није знала како то постићи.

Агибалова има и старију сестру. Данас, заједно са мајком, живи у малом граду на територији Алтаја и заузима водећу позицију у градској болници.

Жена није желела да се пресели са својим познатим рођаком у главни град и, уопште, на сваки могући начин избегава комуникацију са новинарима. Једном је Галина чак агресивно затражила од штампе да целу њену породицу оставе на миру.

Ирина је 1981. године завршила школу названу по Н. Островском у свом родном селу... Тада је за себе изабрала професију учитеља. Будући учесник "Куће-2" лако је ушао на педагошки универзитет. Због студија преселила се у Семипалатинск.Ирина Агибалова. Фотографије пре и после операције, губитак тежине

Још док је била студент, Ирина је упознала свог будућег супруга. Јуриј Васиљевич је био војни човек. Млади су се упознали у војном граду. Већ 2 недеље након првог састанка, љубавници су се пријавили матичару.

Неколико недеља касније, венчање је одржано. Данас Агибалова (девојачко презиме јој је Тарасенко) воли да каже да није сумњала у своју одлуку да се уда за Јурија. Имали су љубав на први поглед и млади су одлучили да не одлажу венчање.

Након дипломирања, жена је почела да ради у локалној школи. Била је наставница биологије, али јој се посао није баш свидео. Ирина је желела нешто амбициозније од пуког подучавања сеоске деце.Ирина Агибалова. Фотографије пре и после операције, губитак тежине

Годину дана након венчања рођена је прва ћерка породице Агибалов. Олга је постала најстарија. И 4 године касније, у породици је рођена друга ћерка Маргарита. Пар се у проширеном саставу преселио у војни град у Московској области. Кћери су свуда путовале с њима.

Тада је Ирина схватила да више не жели децу. Стога је жена одлучила да активно настави каријеру. У новом пребивалишту запослила се у локалној школи. Овде је будућа звезда ријалити телевизије брзо успела да постане директор образовног рада.

Али породица се није дуго задржала на једном месту. Разлог је била војна каријера Јурија Васиљевича. Послато је са места на место. У основи, породица се преселила по Московској области.

1999. године, неочекивано за сву родбину, пар се развео. Тада се Ирина одмах преудала. Испоставило се да је имала канцеларијску љубав, која се завршила у трудноћи. Од новог вољеног Агибалова је родила сина.Ирина Агибалова. Фотографије пре и после операције, губитак тежине

Али овај брак није био срећан. Због новог развода, жена је морала да напусти школу да се не би поново састала са оцем свог сина. Ирина је почела да гради каријеру у продаји. Трговала је црним металима за велику фирму.

Занимљиво је да је Агибалова 8 година након развода одлучила да се поново повеже са својим првим супругом Јуријем.Све то време човек је чекао своју неверну љубавницу и опраштао јој је. Тада је пар продао своја два стана у Московској области, купио заједничку кућу у Павловском Посаду и тамо се преселио.

До данас пар живи заједно. Јуриј Васиљевич је чак усвојио Ирининог сина из другог брака. Сада момак има и очух и презиме свог очуха. Не комуницира са сопственим оцем.Ирина Агибалова. Фотографије пре и после операције, губитак тежине

Обе одрасле ћерке Агибалове такође су већ дуго у браку и подижу сопствену децу. С времена на време дођу у посету мајци и баки, радо посећују и проводе празнике у Московској области. Обе девојке већ имају 2 наследника.

Достигнућа

Ирина Агибалова (пре и после операције изгледа другачије) никада није успела да изгради успешну наставничку каријеру. Продаја жени такође није дата. Али успела је да постигне оно што је желела - да се прослави широм Русије.

Данас жена има више од 800 хиљада претплатника на Инстаграму. То јој омогућава да одлично зарађује на оглашавању различитих производа. Агибалова снима кулинарске видео записе и једноставно воли да комуницира са својим претплатницима, показује им нове промене у изгледу.Ирина Агибалова. Фотографије пре и после операције, губитак тежине

О Иринином постојању обожаваоци су сазнали захваљујући скандалозном ријалитију "Дом-2", који је и даље на каналу ТНТ. Жена му је дошла пре 10 година. Али Агибалова је почела да се појављује у етеру много раније. То је зато што је најмлађа ћерка Ирине Александровне била учесник емисије.

Рита је постала један од првих „чланова куће“ и изградила љубав пред милионима гледалаца. Девојчица се упознала са Андрејем Черкасовом, коме се заиста свидела њена мајка. Али на крају се удала за другог члана. Девојчица није дуго живела са Евгенијем Кузином. Али цела земља је такође гледала венчање и рођење њиховог заједничког сина.

Појавом малог Митје, Ирина Александровна је почела да се позива у емисију много чешће. Поред тога, уредници емисије волели су је због њене способности да смело говори према свом невољеном зету и другим учесницима.Ирина Агибалова. Фотографије пре и после операције, губитак тежине

Тако су постепено и особље емисије и публика почели да примећују жену. Показала се као истинита казивачица истине и, штавише, брзо је пронашла заједнички језик са свим учесницима.

Неколико месеци након рођења свог првог унука, Ирина Александровна је дошла у ТВ пројекат као пуноправни учесник. То се догодило у пролеће 2010. године. Жена се у емисији појавила са породицом своје ћерке, која се са породиљског одсуства вратила ван периметра.

Присуство Агибалове старије у Пољани затражила је њена ћерка... Рита је приметила да јој је потребна стална помоћ и подршка. Млада мајка била је веома забринута да се она сама неће носити са новорођенчетом. Тако је започела телевизијска каријера Ирине Александровне.Ирина Агибалова. Фотографије пре и после операције, губитак тежине

Постепено, жена се удаљила од помоћи деци и почела активно да учествује у животу телевизијског пројекта. На представу је дошла и њена најстарија ћерка. Занимљиво је да је Ирина живела на сету, а њен супруг је живео одвојено. Стрпљиво је чекао своју супругу која је коначно постигла популарност и уживала у њој.

Када су обе ћерке Агибалове напустиле пројекат, и она је морала да напусти. Пошто Ирина није изградила везу, већ је само помогла породици, у емисији више није имала шта да ради. Жена се покушала вратити још неколико пута и покушала је да побуди њено интересовање заједљивим мишљењима. Али никада је нису позвали у емисију.

Као што је горе речено, данас је Ирина Александровна и даље популарна особа - неколико стотина хиљада претплатника прати њен живот на друштвеним мрежама. Жена блогује о својој породици, губитку килограма, подмлађивању, козметологији. Такође воли да покреће тему кувања, само показујте фотографије својих ћерки и унука.

Занимљивости

Навијаче ће сигурно занимати необичне чињенице о самој Ирини и њеном животу:

  1. Агибалова је постала главна једина љубав њеног мужа. Упркос издаји, супруг ју је чекао неколико година и био је спреман да опрости, одмах је прихвати.
  2. Ирина воли да кува, али практично не једе своју храну, јер се често придржава строге дијете.Жена се плаши дебљања и губитка атрактивности.
  3. Ирина Александровна утицала је на развод своје најмлађе ћерке. Али сада је Рита срећна у новом другом браку. Породица Агибалов практично не комуницира са Евгенијем Кузином.
  4. Рођаци су осудили жену због учешћа у емисији. После првог појављивања Ирине на ТВ екрану, неки чланови породице једноставно су престали да комуницирају са њом.

Изглед пре пластике

Ирина Агибалова се дивила у огледалу пре и после операције. Али ипак, пре него што се жалила на сопствени изглед.Ирина Агибалова. Фотографије пре и после операције, губитак тежине

Пре свега, жена није била задовољна сопственом фигуром.... Ирини Александровни је било изузетно тешко да се придржава дијете и никада није волела спорт. Због тога је њена тежина понекад достизала 106 кг. После порођаја на телу су биле и приметне стрије. Жену је још више срамотило стање коже на унутрашњој површини руку.

Агибалова је такође сањала да промени дојке. Али жена није желела да повећа млечне жлезде, већ, напротив, да их смањи. Након што је дуго хранила своје две ћерке и периодично се удебљала, а затим и смршала, дојке су јој се објесиле и нису обрадовале очи нове звезде ТВ емисије.

Висина Ирине је 167 цм, није изненађујуће што је 90-100 кг са њим изгледало превише гломазно. У тим периодима Агибалова је више волела да носи широку тамну одећу од густе тканине. Није си могла приуштити уске хаљине или панталоне.Ирина Агибалова. Фотографије пре и после операције, губитак тежине

Пре свог учешћа у пројекту, Ирина Александровна практично није посветила време и пажњу нези коже лица... Стога је до 47. године имала много проблема у овој области. На пример, овал лица се значајно променио, образи су се улегнули, појавио се велики број бора у различитим областима. У исто време, Ирина је и даље изгледала бистро и атрактивно у својим годинама.

Пластична операција

Ирина Агибалова је увек пре и после операције изјавила да није против пластичне хирургије. Када је на пројекту имала прилику да исправи недостатке, жена је радо пристала на ово.Ирина Агибалова. Фотографије пре и после операције, губитак тежине

Ирина Александровна одлучила је да уради:

  • лифтинг лица, обрва, подизање чела;
  • дизање;
  • пластични врат;
  • смањење стомака;
  • брахиопластика;
  • смањење млечних жлезда.

Прва велика операција лица изведена је на звезди емисије у 47. години. За њен изглед побринули су се стручњаци познате московске клинике.Ирина Агибалова. Фотографије пре и после операције, губитак тежине

Сви урађени поступци могу се наћи у доњој табели:

ПроцедураКарактеристике:
Подизање лицаОвај поступак вам омогућава да вратите контуру и црте лица. Истовремено, резултат се може одржати 12-15 година.
Подизање чела и обрваУклања боре на челу, висеће капке и обрве
ДизањеИрина Александровна је третирала средњу зону лица како би побољшала стање коже око очију и јагодица
Вратна пластикаОво је сложена операција, али вам омогућава да у потпуности вратите контуре врата.

Ирина Агибалова. Фотографије пре и после операције, губитак тежинеКада су спроведене све процедуре, учесник скандалозне ТВ емисије био је веома узнемирен. Једна од операција била је неуспешна, а Иринино лице почело је да делује асиметрично. Дуго је морала да коригује такав резултат. Требало је неколико месеци да се опорави.

Када је Агибалова почела да исправља своје тело, испоставило се да је имала бенигни тумор. Стога је жена прво морала да реши овај проблем.

Након тога, пристала је на смањење желуца, што је довело до губитка тежине од 30 кг. Посебни козметички поступци помогли су да се поврати еластичност коже. Ирина је такође смањила дојке. И такође исправио унутрашњу површину руку. Сада постоји глатка лепа кожа.

Изглед након пластике

Ирина Агибалова, пре и после операције, смело се појавила у јавности... Али након свих промена, она је то почела да ради много спремније. Данас жена изгледа много млађе од својих година. Његова тежина се креће од 65 до 72 кг. Звезда ТВ емисије нема боре на лицу и врату, па смело рекламира разну козметику.Ирина Агибалова. Фотографије пре и после операције, губитак тежине

Занимљиво је да је након свих операција и Ирина одлучила да промени облик усана.Овај део женског лица је мало исправљен и увећан.

Тајне лепоте

Ирина Агибалова посвећује пуно времена самопомоћи... Ако је пре операције само минимално користила козметику, онда је после промена постала буквално учесталац козметичких салона.

Данас жена редовно прави професионалне маске за лице, врши висококвалитетно чишћење коже. Увек редовно посећује свог омиљеног пластичног хирурга који прати њено стање након свих операција.Ирина Агибалова. Фотографије пре и после операције, губитак тежине

Строга дијета помаже Ирини Александровни да одржи фигуру... Не једе своје омиљене калоричне опасности, али покушава да бира поврће за ручак и вечеру, као и живину на пари. Поред тога, Агибалова редовно похађа антицелулитну масажу и воли негу у кади.

Ирина Агибалова, и пре и после операције, могла је да скрене пажњу других на свој светао изглед. Данас се обожаваоци бескрајно диве како жена изгледа. Заиста је немогуће дати јој 55 година.

Видео о Ирини Агибаловој

Ирина Агибалова, интервју пре повезивања желуца:

Оцените чланак
Козметологија и пластична хирургија за жене. Исправка изгледа.Начини, методе, поступци за побољшање фигуре и лица
Додајте коментар

Лице

Ноге

Коса